مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی 24 ساعته
به جرایمی که در فضای مجازی و نوعی فضای خیالی رخ می دهد، جرایم رایانه ای می گویند. بیشتر جرایم رایانه ای در فضای مجازی رخ می دهد، بنابراین قانونگذاران مجازات های خاصی را برای این جرایم در نظر می گیرند. در این راستا قانون آمادگی دارد برای رفع تخلفاتی که به آن اشاره کردیم به تحریم ها متوسل شود. این قوانین می تواند کمک زیادی به کاهش جرایم رایانه ای کند و زمینه مبارزه با عاملان این جرایم را فراهم کند. بسیاری از مشاغل و افراد به طور مداوم به مشاوران متخصص در زمینه جرایم رایانه ای نیاز دارند. وکلای سایبری می توانند با تخصص و دانش حقوقی خود به خطرات و چالش های متعدد جرایم سایبری رسیدگی کنند.
مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی 24 ساعته
با توجه به گستردگی علم حقوقی و پیشرفت های تکنولوژیکی به ویژه در حوزه فضای مجازی، وکلای جرایم سایبری باید اطلاعات خود را به روز کنند. بنابراین برای هر وکیل متخصص مهم است که همیشه در جریان باشد. در نهایت باید گفت که یک وکیل خوب وظیفه دارد از اسرار موکل خود محافظت کند و از افشای آنها جلوگیری کند. ذکر این نکته ضروری است که وکیل نمی تواند نتیجه پرونده را تضمین کند، اما می تواند با استفاده از تخصص خود شما را به نفع موکلش راهنمایی کند و برای موفقیت پرونده اقدام کند.
جعل و جاسوسی رایانه ای
به طور کلی، جاسوسی زمانی رخ می دهد که شخصی به طور مخفیانه یا با اطلاعات نادرست به فضای خصوصی شخص دیگری نفوذ کند و سعی در انتقال یا افشای اطلاعات شخصی و امنیتی شخص مربوطه داشته باشد. در روشهای کلاهبرداری سنتی، کلاهبرداران وارد، دادهها را اصلاح میکنند، لینکهای جعلی ارائه میکنند و غیره. این مورد جرم کلاهبرداری آنلاین است.
مجازات جرایم اینترنتی و سایبری
به طور کلی، مصادیق بسیاری از جرایم رایانهای یا جرایم رایانهای وجود دارد که در قانون مجازات اسلامی و جرایم رایانهای برای هر یک از آنها مجازات تعیین شده است. جریمه های دسترسی به داده ها و فایل های ذخیره شده در رایانه شما:
بر اساس ماده 3 قانون اسلامي هر کس بدون اجازه در اطلاعات ذخيره شده در رايانه ديگري دخالت نمايد به شرح زير مجازات خواهد شد: مجرمانی که به این داده ها دسترسی پیدا کنند یا به آنها گوش دهند به حبس از 1 تا 3 سال یا جزای نقدی از 20 تا 60 میلیون ریال محکوم خواهند شد.
جرم رایانه ای چیست؟
جرایم رایانه ای به جرایمی گفته می شود که با استفاده از وسایل الکترونیکی در محیط های شبکه ای و مجازی انجام می شود. این جرایم اغلب نمونه هایی از جرایم سنتی در جامعه هستند، اما می توانند مختص فضای مجازی نیز باشند. جرایمی مانند سرقت رایانه ای، جعل رایانه ای، کلاهبرداری سایبری، هک و جعل اطلاعات، استراق سمع غیرمجاز و دسترسی غیرمجاز از رایج ترین جرایم رایانه ای هستند.
مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی 24 ساعته
در واقع، اعمالی که مجازات قانونی دارند و به هر نحوی جرم انگاری می شوند، در صورت وقوع در فضای مجازی جزو جرایم رایانه ای طبقه بندی می شوند. نمونه های زیادی از جرایم رایانه ای وجود دارد که نمی توان آنها را به مجموعه ای از مشکلات محدود کرد. صرف نظر از این امر، برای آشنایی با نمونه هایی از این گونه جرایم و زمینه وقوع آن، در این قسمت به چند مورد از آنها اشاره می کنیم.
جاسوسی اینترنتی و کامپیوتری
ماده 3 قانون جرایم رایانه ای در مورد جاسوسی به هر شخصی اجازه می دهد در رابطه با داده های محرمانه مخابره شده یا ذخیره شده در رایانه ها، سیستم های مخابراتی یا حامل های داده اعمال زیر را انجام دهد که در مقاله بعدی به تفصیل توضیح داده خواهد شد.
مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی 24 ساعته
استفاده از پهنای باند اینترنت (خاتمه و شروع)
خاتمه، انتقال تماس های اینترنتی از خارج از کشور به کشور مبدا است، در حالی که مبدأ برعکس است و امکان سوء استفاده زیادی را فراهم می کند، زیرا تماس ها (ترافیک) ارسال شده قابل نظارت نیستند.