مشاوره حقوقی طلاق

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن تلفنی آنلاین

مشاور حقوقی آنلاین

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن تلفنی آنلاین

 

انواع طلاق:

 

طلاق رجعی: طلاق رجعی به طلاقی اطلاق می شود که در هنگام ازدواج مرد اتفاق می افتد. مرد می تواند از زن تقاضای طلاق کند و در دوران عقد با او زندگی کند. عده عبارت است از مدتی بعد از فسخ نکاح که در آن زن نمی تواند دوباره ازدواج کند. اگر بعد از طلاق نکاح منحل شود، مدت تمکین سه ماه است. در طلاق رجعی، مرد می تواند به طور یکطرفه زندگی خود را از سر بگیرد، همانطور که زن خود را یک طرفه طلاق داده است. البته او فقط در زمان آدا چنین اختیاری داشت.

 

طلاق خُلّه: زمانی است که زن از روی کراهت نسبت به شوهرش برای اجابت تقاضای طلاق او پول می دهد. پولی که زن در صورت طلاق به شوهرش می دهد عوض می گویند. این تغییر ممکن است کم و بیش برابر مهریه زن باشد. طلاق خلع طلاق دوطرفه ای است که با رضایت هر دو زوج صورت می گیرد.

 

طلاق مبارک: طلاقی است که طرفین از یکدیگر متنفرند. هیچ کدام نمی خواهند به زندگی مشترک ادامه دهند. در این صورت زن می تواند با کمک مالی شوهر خود را راضی به طلاق کند. اما معاوضه نمی تواند بیشتر از مهریه زن باشد. چون هر دو طرف ناراضی هستند. طلاق مبارک یک طلاق توافقی است.

هزینه های وکالت طلاق از طرف زوجه:

هزینه های وکیل بسته به شرایط پرونده شما و نوع اقدام انجام شده متفاوت است. در هر صورت مسیر طلاق به درخواست همسرتان سخت و طولانی است و بهتر است از یک وکیل حرفه ای کمک بگیرید.

 

مراحل طلاق به درخواست زن:

اولین قدم مراجعه به دفتر خدمات دادگاه الکترونیک خدامت و ثبت نام در سامانه ثنا می باشد. به درخواست زوجه دادخواست طلاق داده شد. از آنجایی که این یک اختلاف خانوادگی است، معمولاً برای حل به کمیته حل اختلاف ارجاع داده می شود. چنانچه شورای حل اختلاف نتواند به مصالحه برسد، موضوع به دادگاه خانواده ارجاع می شود. سپس پرونده به شعبه دادگاه خانواده منتقل می شود و زمان رسیدگی توسط دادگاه تعیین می شود.

موضوع به داوری ارجاع شد.

در صورت لزوم و با در نظر گرفتن دلایل طلاق می توان پرونده را به متخصص یا پزشکی قانونی ارجاع داد.

پس از طی این مراحل، در صورتی که قاضی دلایل را کافی بداند، حکم طلاق را صادر می کند.

رأی قابل تجدیدنظر و تجدیدنظر است.

پس از قطعی شدن تصمیم، می توانید درخواست طلاق دهید.

حکم طلاق از تاریخ ابلاغ رأی قطعی شش ماه اعتبار دارد.

 

 

مدارک مورد نیاز زوجه برای درخواست طلاق:

برای درخواست طلاق به مدارک زیر نیاز دارید:

شناسنامه و کارت ملی شما

سند ازدواج یا کپی آن

اگر وکیلی از طرف شما اقدام می کند، به یک مجوز از وکیل نیاز دارید.

هر مدرکی که در رابطه با چرایی مشکل شما باشد، به عنوان مثال:

محکومیت کیفری شوهر

گزارش پزشکی قانونی از حمله

مدارکی که نشان دهنده اعتیاد شوهر به مواد مخدر باشد، مانند گواهی پزشکی تایید شده

اظهارات شاهد در مورد حمله شما.

شوهر به جرم زنا محکوم شد

مدارکی مبنی بر اینکه شوهر از بیماری صعب العلاج رنج می برد

مدارک دال بر عدم پرداخت نفقه شوهر

سند عدم حضور شوهر.

نامه زوج یا گواهی ازدواج که ازدواج دوم شوهر را نشان می دهد

و ….

 

مدارک مورد نیاز برای طلاق زوجه

با توجه به شرایط پرونده یا نوع دلایل زن برای طلاق، لازم است متقاضی دلایل خود را به درخواست طلاق ضمیمه کند. مشخصه رسیدگی های خانوادگی غیبت افراد دیگر در خانه و محل است. ماهیت زندگی مشترک ازدواج است. ازدواج بر اساس اعتماد، تعامل و علایق است. اصولاً زوجین سند یا سند رابطه را امضا و تنظیم نمی کنند. بنابراین، متقاضیان طلاق باید برای اثبات ادعای خود به هر دلیلی متوسل شوند. مانند سوگندنامه ها، فیلم ها، عکس ها، فایل های صوتی، صورت جلسه و سایر اهداف مشابه. بنابراین با توجه به شرایط فوق صدور دلیل بر عدم امکان سازش صحیح بوده ولی دادگاه تجدیدنظر به طلاق اجباری و تفاوت آن با طلاق حاصله در تایید دادنامه بدوی توجهی نداشته است. وکالت طلاق زوجه مشکل دارد.

 

مدت زمان طلاق

پس از ثبت نام در سامانه قضاوت و حضور در جلسات مربوطه، پرونده طلاق ابتدا درخواست طلاق می دهد و سپس دادگاه خانواده به آن رسیدگی می کند. در صورتی که هر یک از طرفین به رأی دادگاه اعتراض داشته باشند، مراحل رسیدگی و تجدیدنظر آغاز می شود. در صورت اعتراض به رأی دادگاه تجدیدنظر، تجدیدنظرخواهی در دیوان عالی کشور اقامه خواهد شد. بنابراین طلاق زن به مدت طولانی طول می کشد: با فرض اعتراض به رأی، حداقل یک سال طول می کشد.

 

دفاع زن از شوهر در هنگام طلاق

 

در ماده ۱۱۱۹ قانون مدنی آمده است: طرفین عقد می‌توانند علاوه بر عقد نکاح یا سایر عقود لازم، شروطی بگذارند که مخل به اصل عقد نباشد: مثلاً شرط کند که شوهر با دیگری ازدواج کند. شخص زوجه یا مدتی غیبت کند یا نفقه را متوقف کند یا بخواهد به زندگی زوجه لطمه بزند یا چنان رفتار بدی داشته باشد که زندگی او غیرقابل تحمل شود، زوجه وکیل است و برای اثبات این امر به وکیل دستور می دهد در دادگاه طلاق دهد. وضعیت و قضاوت نهایی بعد. در عقد دائم در 12 مورد معمولاً مرد با رعایت یکی از شرایط دوازده گانه فوق به زن اجازه طلاق می دهد. از جمله غیبت شوهر بیش از 6 ماه، ارتکاب جرمی که به مصالح خانواده لطمه می زند، انتخاب شخص ثالث توسط شوهر. زن و شوهر دوم مواد مخدر مصرف می کنند و به مصالح خانواده آسیب می زنند و غیره.

مهلت طلاق همسرتان

طبق قانون طلاق و آیین دادرسی مدنی، طلاق زمانی است که در سه دادگاه رسیدگی می شود که هر دو زوج به آن اعتراض داشته باشند. دادگاه بدوی، دادگاه تجدیدنظر استان مربوطه و عالی ترین دادگاه کشور. با فرض اینکه پرونده به هر سه دادگاه برود و تجدیدنظر شود، حدود یک سال طول می کشد. مگر اینکه یکی از طرفین مخالفت کند. بنابراین با توجه به مفاد ماده 1129 قانون مدنی، بین حالتی که زوج عمداً از دادن نفقه امتناع می کند و حالتی که زوج قادر به پرداخت نفقه نمی باشد، تفاوتی وجود ندارد. در هر دو مورد طلاق به درخواست شوهر است. طبق ماده 1130 قانون مدنی عسر و حرج عبارت است از حالتی که بقای زوجه را با مشکل مواجه کند و غیرقابل تحمل باشد.

مشکلات عبارتند از:

1 زوج در مدت یک سال بدون دلیل موجه حداقل شش ماه متوالی یا با فاصله 9 ماهه زندگی خانوادگی را ترک می کند.

  1. همسر به هر یک از مواد مخدر یا مشروبات الکلی معتاد باشد
  2. محکومیت زن و شوهر به حبس بیش از پنج سال

4 کتک زدن یا ادامه بدرفتاری با زوجین

5- زوج به بیماری روانی صعب العلاج یا ساری یا هر بیماری صعب العلاج دیگری که مانع از زندگی مشترک می شود مبتلا باشد.

اگرچه طلاق شرعاً فجیع‌ترین حکم خداوند است و همواره از آن جلوگیری شده است، اما زمان‌هایی پیش می‌آید که شرایط زندگی مشترک آنقدر سخت و غیرقابل تحمل می‌شود که چاره‌ای جز طلاق و جدایی وجود ندارد. همسران تحت شرایط اصلاحات حفظ نمی شوند. طبق مقررات قانون مدنی، بین تقاضای طلاق زوج و تقاضای طلاق زوجه تفاوت آشکاری وجود دارد. به این ترتیب مرد می تواند هر وقت بخواهد بدون ذکر دلیل، زن خود را طلاق دهد. اما تقاضای طلاق زن تنها در شرایطی که قانون پیش بینی کرده است قابل قبول است.

 

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن تهران آنلاین

شاید مرد به خاطر چیزی که شرایط بند 6 را ندارد محکوم شود. به عبارت دیگر نباید به زندان محکوم شود، بلکه باید به مجازاتی محکوم شود که آبرو و حیثیت زن را خدشه دار کند. مثلاً مردان به خاطر نشر اکاذیب محکوم شوند و این مشکل مانند زنان نباشد. برای خانم ها کاملا متفاوت است. مثلا زنی که در گذشته از او دزدی کرده نمی تواند ادعا کند که همسرم آبروی من را در جایی برده است. مردان باید بدون دلیل موجه از زندگی خانوادگی حذف شوند. یا شش ماه متوالی بدون دلیل موجه از کار غیبت کند. تشخیص عذر معقول بر عهده دادگاه است. مرتکبان جنایت مرد به طور قطع محکوم می شوند و هر گونه مجازاتی که منافی حیثیت و فضیلت خانواده زنان باشد اجرا می شود. تشخیص این تفاوت به عهده دادگاه است.

 

درخواست حضانت فرزندان در هنگام طلاق از زوجه

 

قانون طلاق با قانون مدنی و قانون حمایت از خانواده مرتبط است. طبق ماده 29 قانون تامین خانواده طلاق، در صورتی که حضانت فرزندان از قبل تعیین نشده باشد، در حکم طلاق باید آراء قضایی صادر شود. طبق قانون حضانت فرزند تا سن 7 سالگی به عهده مادر و سپس پدر است. 9 سال برای دختران و 15 سال برای پسران. پس از سن ذکر شده در بالا، دیگر سرپرستی طبق قانون موضوعیت ندارد. انتخاب در دست بچه هاست. اما هنگام اعطای حضانت، قاضی باید به منافع کودک احترام بگذارد.

طلاق بر اساس 12 شرط قرارداد

توضیح می دهد که زن که در زمان طلاق وکیل است، در صورت احراز یکی از شروط ضمن عقد یا هر شرط دیگری غیر از شرط مندرج در ضمن عقد، می تواند در طلاق مرد وکالت زن عامه را داشته باشد. (ماده 1119 قانون مدنی) و دادگاه خانواده دارای این شرایط است، رسیدگی در دادگاه خانواده در این مورد باید شرایط و امکان درخواست وکالت را بررسی می کرد. ازدواج)، مرد خانه را ترک می کند، نفقه خود را نمی پردازد، به زندان محکوم می شود، مرد مواد مخدر مصرف می کند، زن بداخلاق یا بدرفتاری می کند، زن از بیماری صعب العلاج رنج می برد، زن دیوانه، زن عقیم است.

 

مراجعه به وکیل متخصص در امور خانواده

اگر با مشورت روانپزشک یا مشاور خانواده در نهایت به این نتیجه رسید که مشکلات و تعارضات زناشویی به وجود آمده قابل حل نیست و طلاق ضروری است، توصیه می شود از یک وکیل خوب و متخصص در امر طلاق کمک بگیرید. گام اول. حقوق قانونی و عواقب اقدامات خود را بدانید و آگاهانه اقدام کنید. البته، شما می توانید به طور کلی رسیدگی به پرونده طلاق خود را به طور کامل به یک وکیل مورد اعتماد خود بسپارید بدون اینکه به تنهایی درگیر رسیدگی به پرونده های دادگاه و جلسات طلاق شوید.

 

 

شروط دوازده گانه مندرج در عقد نکاح

تا زمانی که یکی از شروط مندرج در عقد احراز شود، زن می تواند تقاضای طلاق کند. استفاده از شروط پیش از ازدواج به عنوان زمینه‌ای برای طلاق به درخواست زوجه، موقعیتی حساس و پیچیده است که نیاز به مشورت با وکیل طلاق دارد.

اگر زنی بعد از پنج سال به دلیل ناباروری شوهر یا سایر عوارض پزشکی بچه دار نشود. اصولاً دادگاه به زوجین این امکان را می دهد که برای درمان ناباروری به مراکز درمانی مراجعه کنند. در صورتی که پس از مدتی معالجه همچنان نابارور باشند، دادگاه حکم به طلاق می دهد. زمانی که فرد نمی خواهد به مرکز درمانی برود یا دوره درمانی خود را کامل نمی کند نیز اینگونه است.